DENSIQ inleder ett nytt samarbete med InduMate AB

DENSIQ inleder ett nytt samarbete med InduMate AB som ny servicepartner för DENSIQS underhållstjänster i Sverige. Det nya samarbetet är en del av en satsning som ska ge DENSIQS kunder en ännu högre servicenivå. Avtalet börjar gälla den 1 juni 2017.

Med InduMate förstärker DENSIQ sitt serviceerbjudande och kommer att erbjuda en snabbare och mer tillgänglig servicestyrka än någonsin inom såväl planerade revisionsstopp som akut underhåll på plats hos kund.

– Efter att InduMate genomgått DENSIQS kvalificerade utbildningar inom tätningsteknik kan vi nu inleda samarbetet. Vi får ännu en dedikerad partner som kan hjälpa oss att utveckla vårt serviceerbjudande vidare. InduMate är ett framåtriktat industriserviceföretag med attityd vars mål är alltid att ge dig som kund en förstklassisk service i alla  uppdrag, säger Ulf Gren, Service Manager på DENSIQ AB.

Avtalet med InduMate AB gäller för den svenska marknaden och börjar gälla den 1 juni 2017.

Kontakt: 

Ulf Gren, Service Manager på DENSIQ, 070-830 48 21, ulf.gren@densiq.com

Daniel Frestad, Sales & Marketing Director på DENSIQ, 031-89 16 01, daniel.frestad@densiq.com

Om DENSIQ AB

Vårt uppdrag är att vara den ledande helhetsleverantören av tätningslösningar till den nordiska processindustrin. Detta möjliggör vi genom nära samarbeten med våra kunder, kunniga och engagerade medarbetare samt marknadens starkaste utbud av tjänster, produkter och teknisk konsultation.

Läs mer på www.densiq.com


TALA MED NÅGON AV VÅRA EXPERTER VIA MAIL, TELEFON ELLER LIVECHAT

DENSIQ erbjuder produkt- och servicejour dygnet runt!