DENSIQ certifierar Caverions personal mot EN 1591-4 Table 1

Vår utbildning går i ett högt tempo med fokus på att kompetensutveckla varje enskild deltagare. Denna gång utbildar DENSIQ cirka sextio personer ur Caverions personal i Rauma, varav tio kursdeltagare per dag.

CERTIFIERING

Certifieringen görs genom ett skriftligt prov samt ett individuellt praktiskt prov. Vi har som tredje part anlitat Bureau Veritas som är med och nitiskt granskar utförande och resultat för att därefter sätta sin stämpel och underskrift på kursdeltagarens certifikat.

Det fina är att vi nu genomför utbildningen på svenska, norska, finska och engelska.

UTVÄRDERING

För att kvalitetssäkra våra utbildningar ytterligare så ber vi varje deltagare om att utvärdera enskilda moment och kursinnehåll på en femgradig skala. Caverion i Rauma ger DENSIQ ett snittbetyg på 4,5 av 5.

EN 1591-4 Table 1

"Medvetenhet och engagemang för frågorna om miljöskydd har ökat under de senaste åren och har blivit viktiga delar av politiska debatter, konferenser och lagstiftning i hela världen. En viktig aspekt för att bevara vår miljö är reduktionen av så kallade "flyktiga utsläpp" från, till exempel, kemiska och petrokemiska anläggningar.

Det krävs att installatören har förmågan att demontera, montera och dra åt skruv flänsanslutningar korrekt och säkert. Denna kunskap kan endast förvärvas enligt standarden genom teori och praktisk erfarenhet. Dessa kunskaper måste kontrolleras och bekräftas av en certifierad expert.

Standarden ger en modulär utbildningsplan och är mycket noggrann med dess tekniska innehåll. Det är viktigt att notera att läroplanen inte bara finns till för utbildning av montörer, utan också för den personal som övervakar dem, såsom ansvariga ingenjörer och tekniker som också behöver bekräfta sina kunskaper."

- European Sealing Association

DENSIQ erbjuder utbildningar på svenska, norska, finska och engelska

Kontakta oss gärna för mer information om våra utbildningar och kurser