Samtliga verksamheter under ett namn

Under det första kvartalet av 2017 kommer vi att flytta den svenska verksamheten till våra nybyggda lokaler i Högsbo industriområde i Göteborg. Vi vill samla alla våra verksamheter - packningsproduktion, serviceverkstad och utbildningslokal - under ett och samma tak i vår strävan att bli den ledande leverantören i Norden av täta lösningar kommer vi samtidigt samla våra verksamheter under ett namn; DENSIQ

Vår nya besöks- och leveransadress kommer därefter att vara:

E A Rosengrens Gata 18, 421 31 Västra Frölunda

"Vårt uppdrag är att vara den ledande helhetsleverantören av tätningslösningar till den nordiska processindustrin. Detta möjliggör vi genom nära samarbeten med våra kunder, kunniga och engagerade medarbetare samt marknadens starkaste utbud av tjänster, produkter och teknisk konsultation."

DENSIQ har idag anläggningar och kontor på 6 orter i Sverige. Närheten medför att kompetensen finns på orten och att bolaget snabbt kan tillhandahålla rätt resurser vid rätt tidpunkt. Närhet gör också att DENSIQ lär känna kundens processer och utmaningar.

I samband med förvärvet av det norska bolaget All Sealing Solutions AS samt att vi under 2015 startade upp en anläggning i Finland har vi nu också anläggningar i Helsingfors, Bergen, Porsgrund och Sandnes.

A stroll through time | Episode 1| DENSIQ

VÅRA NYA FÖRETAGSUPPGIFTER

Klicka på knappen för att ladda ned i PDF-format