DENSIQ inleder ett nytt samarbete med Mekano AB

DENSIQ inleder ett nytt samarbete med Mekano AB som ny servicepartner för DENSIQs underhållstjänster i Sverige. Det nya samarbetet är en del av en satsning som ska ge DENSIQS kunder en ännu högre servicenivå. Avtalet börjar gälla den 1 april 2017.

Med Mekano förstärker DENSIQ sitt serviceerbjudande och kommer att erbjuda en snabbare och mer tillgänglig servicestyrka än någonsin inom såväl planerade revisionsstopp som akut underhåll på plats hos kund.

– Efter att Mekano genomgått DENSIQS kvalificerade utbildningar inom tätningsteknik kan vi nu inleda samarbetet. Vi får en dedikerad partner som kan hjälpa oss att utveckla vår service vidare. En lokal och snabbrörlig aktör som kan leverera en modern och effektiv service till våra kunder, säger Ulf Gren, Service Manager på DENSIQ AB.

Avtalet med Mekano AB gäller för den svenska marknaden och börjar gälla den 1 april 2017.

Kontakt: 

Ulf Gren, Service Manager på DENSIQ, 070-830 48 21, ulf.gren@densiq.com

Daniel Frestad, Sales & Marketing Director på DENSIQ, 031-89 16 01, daniel.frestad@densiq.com

Om DENSIQ AB

Vårt uppdrag är att vara den ledande helhetsleverantören av tätningslösningar till den nordiska processindustrin. Detta möjliggör vi genom nära samarbeten med våra kunder, kunniga och engagerade medarbetare samt marknadens starkaste utbud av tjänster, produkter och teknisk konsultation.

Läs mer på www.densiq.com

TALA MED NÅGON AV VÅRA EXPERTER VIA MAIL, TELEFON ELLER LIVECHAT

DENSIQ erbjuder produkt- och servicejour dygnet runt!