DENSIQ Sealing Academy

Vår specialinriktade utbildningsverksamhet erbjuder kvalificerade utbildningar, kurser och seminarier inom tätningsteknik.

DENSIQ Sealing Academy syftar till att höja kunskapen så att effektiva tätningslösningar, säkra anläggningar och långa driftstider uppnås.

 • Kvalificerade utbildningar inom tätningsteknik
  Utbildningsprogrammet går igenom vad man skall tänka på inför val av rätt tätningslösning till hur man säkerställer en tät applikation med avseende på diffusa utsläpp, säkerhet och miljö.
 • Vem kan gå utbildningen?
  Utbildningarna vänder sig till personal på företaget som i någon form kommer i kontakt med packnings- och tätningsteknik på olika nivåer i det dagliga arbetet såväl praktiskt som teoretiskt.
 • Teoretiska och praktiska moment
  I utbildningen varvas både teoretiska och praktiska moment och genomförs i DENSIQs utbildningslokaler i Göteborg med närhet till praktiska moment, testutrustning och produktion. Som alternativ kan utbildningen genomföras på plats hos kund då delar av de praktiska momenten är mobil.
 • Certifiering och kursintyg
  Efter genomgången och godkänd kurs erhålls utbildningsintyg eller certifikat av tredje part beroende på kursinnehåll och önskemål.
DENSIQ Sealing Academy